dinsdag 23 september 2014

请帮助习近平解决中国的问题!(中荷文新闻通稿, 中文在后)

PERSBERICHT:            

Xi Jinping, los de échte problemen van China op! 
Recent zei de Chinese President Xi Jinping dat democratie niet gewoon iets voor de schijn is maar een instrument om de problemen voor het volk op te lossen. Hij heeft hier groot gelijk in en we juichen deze uitstpraak toe. We willen hem graag helpen om de problemen in China op te lossen.

Het grote probleem is hier echter dat de enige toegestane politieke partij, de Chinese Communistische Partij waarbij Xi Jinping zelf aan het hoofd staat, democratie ziet als iets dat de staat ondermijnt, vijand nummer één van de CCP.

Honderd jaar communistische geschiedenis toont duidelijk aan dat overal waar het communisme  regeert, het een hel wordt waar alle menselijkheid ver te zoeken is: dictatuur, moord, onrechtvaardigheid, corruptie, hongersnood, noem maar op... In China is de situatie een hel in het kwaadraat. In de afgelopen 65 jaar dat de communisten aan de macht zijn, hebben ze bijna één miljard onschuldige burgers gedood. Dat is een kwart méér dan het aantal slachtoffers van de Eerste én de Tweede Wereldoorlog samengeteld! De CCP misbruikt de goodwill en het vertrouwen van het Chinese volk onder het mom van “democratie”. Al wie pleit voor democratie en openheid wordt opgesloten in de gevangenis of zelfs gedood.

Een ander probleem is dat het China dat de wereld nu kent, helemaal niet China is, want het echte China is bezet door de communisten. Het is dus grotendeels gekoloniseerd, zoals Tibet en het Oeigoerse gebied, en deels weggegeven aan onder andere de Sovjet Unie. De ware Chinese regering, de eerste democratische regering van Azië, werd in 1949 verdreven naar Taiwan. Het China van het Chinese volk heet de Republiek China, Republic of China, afgekort als ROC. Het werd opgericht in 1912, met de vijf kleuren in de nationale vlag en met het Glorieuze Wolken Lied als volkslied, oorspronkelijk gecomponeerd door de Belg Henk van Hout. 

Na de val van de Sovjet Unie in 1990 kwam de Republiek Rusland terug tot het leven. We helpen dan ook graag met de voorbereiding van de val van de Chinese Communistische regering én met de wederintrede van de Chinese Republiek die in Taiwan gestationeerd is. Zijne Heiligheid de Dalai Lama zei in augustus 2010 op een bijeenkomst met Chinezen in Wiesbaden in Duitsland trouwens dat de Republic of China het ideale China is.

Er is maar één manier om de problemen in China op te lossen: de CCP uit de weg ruimen, het einde van het communistische Rijk, weg met het Marxisme-Leninisme, en de herinvoering van de Republiek China.  

Daarom gaan we Xi Jinping helpen om zijn Chinese  droom te realiseren. Op 1 oktober 2014 om 14: 00 gaan we naar de Chinese Ambassade Den Haag betogen, waarbij zij de communistische rode vijfsterrenvlag én de valuta van het communistische China dat RMB heet gaan verscheuren. Om de massale betoging voor democratie in Hong Kong mee te ondersteunen, gaan we hun initiatief ook overnemen, namelijk ons haar op die dag laten afscheren, en daarmee ondersteunen we ook Tibet. Vertegenwoordigers van de Oeigoeren worden gevraagd om de Oeigoerse vlag met de witte halve maan en de ster op een blauwe achtergrond, als hoofddoek aan te binden als zij deelnemen aan deze actie. Hiermee protesteren wij samen tegen de levenslange gevangenisstraf van de Oeigoerse geleerde Ilham Tohti, die veroordeeld werd door de communistische rechtbank in China.


contact:  roclxzhonghua@gmail.com  0031-6
请帮助习近平解决中国的问题!

最近习近平说:民主不是装饰品, 而是用来为人民解决问题的。 说的很好, 简直太对了!我们为习近平喝彩, 并愿意帮助习近平用民主来解决中国人民的问题。

问题是, 中国早就被中共占领了, 殖民了!而中共是民主的天敌,百年共产主义运动的历史和现实告诉我们, 只要马克思共产党主义存在的地方, 就成了地狱,就是专制, 独裁, 血腥,屠杀, 冤狱,邪恶, 造假,连民主都是假的。无论与人道还是天道都相悖。中国共产党在这些方面则是青出于与蓝而胜于蓝。

中共以民主的幌子骗取了中国人的好感和信任, 然而, 中共殖民了中华民国大陆地区以后的65年间,不仅不走民主路线, 还将主张民主的人士投入大牢, 甚而杀害。 而要是其统治受到威胁的时候, 其领导人就会站出来大喊民主, 行骗。


因此, 要解决中国的问题, 只有一个办法, 那就是清除非法统治了中国大陆的中共恶党于历史的垃圾箱!驱逐马列,回归正统, 解散中共帝国---中华人民共和国, 回归中华民国!尊者达赖喇嘛在2012年8月在德国威斯巴登与华人的一次会见上说, 五色旗时代的中华民国是最理想的中国!


因此, 为了帮助习近平实现这一梦想,荷兰华人在10月1日 14: 00,Chinese Ambassade Den Haag 行为艺术表演,撕毁中华人民共和国国旗---五星红旗, 撕毁中华人民共和国通用货币-----毛币, 并有部分人士以隆重的仪式,削发剃头,为国祈福,声援香港, 声援西藏!届时将有维吾尔人给剃头的女士戴上蓝色星月旗头巾,声援维吾尔, 抗议中共对伊利哈姆野蛮的判决!

1990年苏共帝国解体以后,俄罗斯共和国起死复生,我们乐意帮助世界为中共的最后解体做好准备, 同时做好准备迎接中华民国回归。

1 opmerking:

ROC-LX ROC zei

剃头行动很好。如果能搞一个剃头接力就很棒。-----滕彪