vrijdag 26 september 2014

PERSBERICHT: Xi Jinping, los de échte problemen van China op!

PERSBERICHT:


Xi Jinping, los de échte problemen van China op!

Recent zei de Chinese President Xi Jinping dat democratie niet gewoon iets voor de schijn is maar een instrument om de problemen voor het volk op te lossen. Hij heeft hier groot gelijk in en we juichen deze uitstpraak toe. We willen hem graag helpen om de problemen in China op te lossen.

Het grote probleem is hier echter dat de enige toegestane politieke partij, de Chinese Communistische Partij waarbij Xi Jinping zelf aan het hoofd staat, democratie ziet als iets dat de staat ondermijnt, vijand nummer één van de CCP.


Honderd jaar communistische geschiedenis toont duidelijk aan dat overal waar het communisme regeert, het een hel wordt waar alle menselijkheid ver te zoeken is: dictatuur, moord, onrechtvaardigheid, corruptie, hongersnood, noem maar op... In China is de situatie een hel in het kwaadraat. In de afgelopen 65 jaar dat de communisten aan de macht zijn, hebben ze bijna één miljard onschuldige burgers gedood. Dat is een kwart méér dan het aantal slachtoffers van de Eerste én de Tweede Wereldoorlog samengeteld! De CCP misbruikt de goodwill en het vertrouwen van het Chinese volk onder het mom van “democratie”. Al wie pleit voor democratie en openheid wordt opgesloten in de gevangenis of zelfs gedood.


Een ander probleem is dat het China dat de wereld nu kent, helemaal niet China is, want het echte China is bezet door de communisten. Het is dus grotendeels gekoloniseerd, zoals Tibet en het Oeigoerse gebied, en deels weggegeven aan onder andere de Sovjet Unie. De ware Chinese regering, de eerste democratische regering van Azië, werd in 1949 verdreven naar Taiwan. Het China van het Chinese volk heet de Republiek China, Republic of China, afgekort als ROC. Het werd opgericht in 1912, met de vijf kleuren in de nationale vlag en met het Glorieuze Wolken Lied als volkslied, oorspronkelijk gecomponeerd door de Belg Henk van Hout.

Na de val van de Sovjet Unie in 1990 kwam de Republiek Rusland terug tot het leven. We helpen dan ook graag met de voorbereiding van de val van de Chinese Communistische regering én met de wederintrede van de Chinese Republiek die in Taiwan gestationeerd is. Zijne Heiligheid de Dalai Lama zei in augustus 2012 op een bijeenkomst met Chinezen in Wiesbaden in Duitsland trouwens dat de Republic of China het ideale China is.

Er is maar één manier om de problemen in China op te lossen: de CCP uit de weg ruimen, het einde van het communistische Rijk, weg met het Marxisme-Leninisme, en de herinvoering van de Republiek China.Daarom gaan we Xi Jinping helpen om zijn Chinese droom te realiseren. Op 1 oktober 2014 gaan Chinezen in Nederland op straat betogen, waarbij zij de communistische rode vijfsterrenvlag én de valuta van het communistische China dat RMB heet gaan verscheuren. Om de massale betoging voor democratie in Hong Kong mee te ondersteunen, gaan we hun initiatief ook overnemen, namelijk ons haar op die dag laten afscheren, en daarmee ondersteunen we ook Tibet. Vertegenwoordigers van de Oeigoeren worden gevraagd om de Oeigoerse vlag met de witte halve maan en de ster op een blauwe achtergrond, als hoofddoek aan te binden als zij deelnemen aan deze actie. Hiermee protesteren wij samen tegen de levenslange gevangenisstraf van de Oeigoerse geleerde Ilham Tohti, die veroordeeld werd door de communistische rechtbank in China.
contact: roclxzhonghua@gmail.com 0031-6

Geen opmerkingen: