maandag 7 maart 2016

聯手西藏!自由中國!Support Tibet! Free China!

We dot not agree with the word Chinese bezetting (occupying)! No. It is a Communists Bezettings! Because the REAL China (中華民國 Republic of China) is also occupied by the Communists Evil! We need to fight together! Not against each other!

我們不能同意使用中國占領了西藏這個說法, 應該是中共佔領了西藏。因為真正的中國(中華民國)也被邪惡中共佔領了! 為了共同的自由, 我們需要並肩戰鬥, 而不是互相鬥!Op 10 maart wordt wereldwijd door Tibetanen en supporters de Tibetaanse volksopstand tegen de Chinese bezetting herdacht die in 1959 in Lhasa plaatsvond.


Zoals ieder jaar organiseert ICT de herdenking van de volksopstand samen met de Tibetaanse gemeenschap in Nederland en de Tibet Support Groep.


Deze 57ste herdenking wordt dit jaar, in het kader van het Nederlandse voorzitterschap van de EU, gehouden in de vorm van een vredestocht door Den Haag.


Het programma begint met een demonstratie bij de Chinese Ambassade met aansluitend een vredesmars via het Vredespaleis en de Tweede Kamer en zal eindigen bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken.


Vredesmars voor Tibet – loop mee en laat je stem horen!

和平西藏大游行

Programma:


9.30 uur Vertrek vanuit Amsterdam met bussen* 汽车从阿姆斯特丹出发


10.30 uur Programma Chinese Ambassade** 中共使馆


11.30 uur Vredesmars via het Vredespaleis, het Plein, naar Ministerie van Buitenlandse Zaken经国际法庭(和平宫)到荷兰国会


12.30 uur Overhandiging memorandum bij Ministerie van Buitenlandse


Zaken 向荷兰外交部长递交和平西藏备忘录


12.45 uur Voortzetting Vredesmars naar Centraal Station 和平游行到海牙中心火车站


13.00 uur Einde programma (vertrek met bussen naar Amsterdam)* 结束游行乘车回阿姆斯特丹* geef je tijdig op voor busvervoer van Amsterdam-Den Haag via: shiba.degenhart@savetibet.nl


** Adriaan Goekooplaan 7, Den Haag

- See more at: https://savetibet.nl/nieuws-en-agenda/nieuwsoverzicht/2016/februari-2016/10-maart-herdenking-tibetaanse-volksopstand/#sthash.CpDu4by0.dpuf


Geen opmerkingen: